Selecteer een pagina

Eten vanuit het hart!

Alles wat wij doen, doen we met volle overgave en liefde voor de ingredienten. Geen poespas of onnodige opsmuk, maar eerlijke en heerlijke gerechten vers en met liefde bereid.

Pure smaken

De Italiaanse keuken staat bekend om haar simpele recepten gemaakt van hoogwaardige ingredienten. Zo ook bij Locale waar pure smaken hoogtij vieren.

Ruud en Hicham

Echte aandacht voor de gast is soms ver te zoeken deze dagen. Daar willen wij verandering in brengen en de gastvrijheid bieden waar wij voor staan; oprecht en behulpzaam.

Lokale oorsprong

We zijn trots op onze samenwerkingen met bierbrouwers zoals Frontaal en Nunc, evenals de Bredaase koffiebranderij Mocca d’or. Hopelijk kunnen we spoedig echte Hollandse mozzarella serveren van de Stoerderij en we zijn sinds kort gestart met een duurzaam initiatief in samenwerking met Prinsenzwam. Ons koffiedik wordt al wekelijks opgehaald om vervolgens prachtige oesterzwammen mee te kweken.

Zakelijke lunch of borrel?

Ben je op zoek naar een Italiaanse culinaire invulling voor een personeelsfeest, bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid. Wij horen graag je specifieke wensen en stemmen daar graag samen een bijpassend menu op af.

De Schiacciata

Schiacciata is een soort focaccia uit Toscane. Het is een plat brood met veel olijfolie. Krokant bij de randen en zacht van binnen, dit brood is onweerstaanbaar!